Vår Historie

"Vi bringer mennesker, natur og god mat sammen. "

Vi er Renée og Maaike fra Oud-Beijerland, en liten by ikke langt fra Rotterdam, Nederland. Vi er gift og har 1 engelske bulldog.

Vår lidenskap for Norge startet i 2003. Under vår første tur til dette vakre landet bodde vi på Måsåplassen – Friisvegen. Drømmen vår om å bo og jobbe i Norge ble født. Freden, rommet og naturen er det som tiltrekker og inspirerer oss.

Mange ferier, mer enn 10 ganger, fulgte til dette spektakulære landet. Og tanken om å flytte til Norge ble alltid stående. Vi ventet bare på den rette muligheten.

Og så i 2021 kom denne muligheten til å drive dette praktfulle stedet Måsåplassen – Friisvegen. Etter en periode med mye forberedelser og planlegging startet vi 1. november 2021.

"Vi ser frem til å ønske deg velkommen hos oss."

En av de unike tingene er den rike historien og hvordan familien har drevet stedet siden 1968. I tråd med deres tanker, i tillegg til vår visjon om komfort og stil, fortsetter vi å drive stedet.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen hos oss. Vi tilbyr deg mer enn bare et koselig opphold og et velsmakende måltid. Vi vil at du skal tilby deg en komplett opplevelse slik at du kan få vakre minner med hjem. Slik at historien vår blir fortalt til resten av verden.

Vi bringer mennesker, natur og god mat sammen.

 

Renée og Maaike

Bestill nå

Vi kan tilby ulike muligheter for å overnatte, fra et enkelt rom eller hytte til en hytte med høyere standard. Tradisjonelle hytter, men med alle fasiliteter du trenger for å holde deg komplett. For alenereisende, grupper, venner og familie. Måsåplassens magi – Friisvegen ute i naturen, fortsatt autentisk, men i et nytt moderne utseende med all den komporten og stilen du leter etter.

Fortell vennene dine om oss.
Del denne siden.