Et sted hvor magiske øyeblikk finnes i naturen

Leter du etter eventyr? Friisvegen Fjellstue ligger i skyggen av åpne fjell med fantastisk utsikt, ikke langt fra Rondane nasjonalpark. Det er 900 meter over havet, akkurat der midt i ingensteds. Nyt naturen, freden og gjestfriheten vår.

Friisvegen Mountain Lodge er en liten og en ideell base for sommer eller vinter. Det er et ideelt reisemål for langrennsski. Fra desember til første 2 uke fra april er vinterforholdene stabile. Hos oss er det en koselig kafeteria/servering hvor du nyter våre deilige måltider. I vår butikken / kiosk kan du finne en utvalg fra noen daglig varer. Sammen med våre lokale partnere tilbyr vi et bredt spekter av aktiviteter som vil gjøre oppholdet ditt komplett

Våre hytter

Et sted å få minner med hjem

Friisvegens natur – Ringebufjellet

Mange muligheter for fotturer og sykling. om vinteren er det over 200 km med merkede og preparerte løyper i skogs- og høyfjellsterreng. Om sommeren gir området et rikt nettverk av løyper i variert terreng. Løypenettet er knyttet til DNT’s – Trollbane fra Rondane til Lillehammer.

Friisvegen starter i Ringebu sentrum, og er den korteste forbindelsen mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen

Sommer eller vinter...

...hver årstid har sin egen sjarm & aktiviteter

Bestill nå

Vi kan tilby ulike muligheter for å overnatte, fra et enkelt rom eller hytte til en hytte med høyere standard. Tradisjonelle hytter, men med alle fasiliteter du trenger for å holde deg komplett. For alenereisende, grupper, venner og familie. Måsåplassens magi – Friisvegen ute i naturen, fortsatt autentisk, men i et nytt moderne utseende med all den komporten og stilen du leter etter.

Fortell vennene dine om oss.
Del denne siden.