Hva skjer på Måsåplassen - Nyhetsblits

Hytter

Måsåplassen kan tilby overnatting i vinterisolerte og godt ustyrte hytter med eller uten pensjon. De ulike enhetene er bygd i norsk tradisjonell stil og har sengeplasser fra 4 til 8 personer. Det er TV med parabolantenne på hver hytte samt fri WIFI tilknytning.Tømmerhytter

Tømmerhyttene ligger idyllisk til nede ved Måsåtjernet, er godt utstyrt, peisovn og med plass til totalt 6 personer. Den ene av disse har sauna. Det er 2 soverom med enkeltsenger med plass til 2 og 4 personer, bad med dusjhjørne og åpen stue og kjøkkenløsning.

Stabburshytter

Stabburshyttene ligger lunt til med utsikt til Måsåtjernet. Disse er bygd i 2 etasjer som et stabbur og er godt ustyrt til selvhushold med plass til totalt 5 personer. I første etasje finner man ett soverom med enkeltsenger med plass til 3 personer og bad med dusjhjørne. I annen etasje er det ett soverom med enkeltsenger og plass til 2 personer samt en åpen kjøkken og stueløsning.

Låven

Låven ligger i umiddelbar nærhet til hovedbygningen på Måsåplassen og er bygd som en låve med egen låvetrapp og veranda med utsikt til Måsåtjernet. Denne hytten er velustyrt med plass til totalt 5 personer med alt på ett plan. Det er ett soverom med enkeltsenger med plass til 3 personer og ett soverom med dobbeltseng med plass til 2 personer. Bad med dusjhjørne og åpen kjøkken og stueløsning.

Midtgaards Låven

Midtgaards Låven er tilknyttet Misdtgaards Tunet med totalt plass til 7 personer, er meget godt ustyrt samt at den har peisovn og veranda med utsikt til snaufjellet.  Det er 3 soverom med der ett har familieseng med plass til 3 personer, ett har nekeltsenger med plass til 2 personer og ett har køyeseng med plass til 2 personer. Romslig åpen kjøkken og stueløsning med tømmervegger.

Friisvegen Turistsenter Måsåplassen

Friisvegen 904,
2630, Ringebu, Norge
TLF: +47612 80 421
eller +47995 39 110
post@friisvegen.no

Online Forespørsel

Overnatting

Overnatting

Friisvegen Måsåplassen og Friisvegen Hyttegrend ønsker gamle og nye gjester velkommen til fjells der tradisjoner, personlig service og fleksibilitet er viktige faktorer. Måsåplassen ligger naturskjønt til ved Måsåtjernet like under tregrensa som gir et godt utgangspunkt for en rekke friluftsaktiviteter såvel sommer som vinter. Vi tilbyr overnatting i godt utstyrte Stabburshytter, Tømmerhytter, leiligheter og dobbeltrom i separat anneks.

Kafe/Restaurant

Kafe/Restaurant

Vi ønsker dere velkommen til våre kafe fasiliteter som kan tilby en variert meny basert på tradisjonelle norske retter. Utover dette er vi fleksible til å tilrette for det dere måtte ønske i sammnenheng med bryllup og andre festlige lag. Under “Hva skjer på Måsåplassen” kan dere til enhver tid se planlagte arrangement og bespisning i sammenheng med disse.

Aktiviteter

Aktiviteter

Utover ordinære fritidsaktiviteter og vårt planlagte program er vi alltid behjelpelige til å tilrettelegge for ulike aktiviteter som dere måtte ønske. Vennligst spør oss om hva som er mulig!

Nærbutikk

Nærbutikk

I nærbutikken vil man finne et godt utvalgt av ordinære dagligvarer, kortreist mat samt alltid ferske bakerivarer. I tillegg har vi utsalg av pølsemeny, fast food, kaffe og kaker, leker, suvernirer, skinn og mye annet spennende. Velkommen til en hyggelig handel!

Sauna

Sauna

Dere inviteres til å prøve vår sauna med tilstøtende fasiliterer for bespisning og bar. En perfekt setting for mindre sammenkomster som bursdager, utdrikkingslag og kick off.

Jægern - Bar fasiliteter

Jægern - Bar fasiliteter

I Jægern inviterer vi til hyggelig lag i sammenheng med grilling og ulike uteaktiviteter. God musikk og en fortreffelig stemning er en selvfølge. Se våre åpningstider under “Hva skjer på Måsåplassen”, men spør oss gjerne om andre tilstelninger som dere måtte ønske å arrangere i Jægern.

Online forespørsel

Aktuellt

For gjeldende åpningstider og
aktivitete/program vennligst se

“Hva skjer på Måsåplassen”

Kontakt oss

Tlf: +47995 39 110

Følg oss på

Facebook

Instagram