Hva skjer på Måsåplassen - Nyhetsblits

Friisvegen Hyttegrend Ringebufjellet

Hva skjer

DETTE SKJER PÅ MÅSÅPLASSEN TOM PÅSKEN 2020

Måsåplassen ønsker alle velkommen til fjells jul/nyttår og vinteren 2020. Kontakt oss gjerne for forespørsler på selskap, kurs, årsmøter, julebord eller andre arrangment som dere kunne tenke dere å gjennomføre. Vi ønsker og håper at vi kan finne løsninger som er tilfredstillende for de fleste.

 

DRØMMEHYTTEN – UTVIKLING AV HYTTER TIL SALG

Måsåplassen har gjort en avtale med med Drømmehytten for utvikling av hytter for salg ned mot Måsåtjernet der første demohytte vil bli påstartet våren 2020. Det vil komme totalt 6 hytter til salgs på Måsåplassen første halvår av 2020. For mer informasjon se www.drommehytten.no.

 

GUNSTIG TILRETTELAGT TRANSPORT

Måsåplassen tilbyr gunstig tilrettelagt transport til og fra hytteområdet, Kvitfjell, Ringebu, Fåvang,  Venabygdsfjellet og Lillehammer! Ring oss på 99539110 så avtaler vi alle detaljer.

 

NÆRBUTIKKEN MÅSÅPLASSEN

Nærbutikken Måsåplassen med et godt dagligvareassortiment, egenproduserte kaker, alltid ferskt brød og et godt utvalg av kortreist mat. Vi tilbyr kioskvarer som pølse i lompe/brød, pizza og andre fast food produkter sammen med et utvalg av kaker, kaffe og te. Et utvidet assortiment av leke og fritidsutsstyr fra Marinor og Brørdrene Flaarønning.

 

KAFE - MÅSÅPLASSEN

Vi vi ønsker alle velkommen til hygglig bespisning der vi tilbyr en variert norsk meny.

 

MÅSÅPLASSEN TILBYR SPENNENDE HØYFJELLSOPPHOLD VINTEREN 2020

Måsåplassen på Ringebufjellet ca 900 moh tilbyr fom 20. februar tom 1 uke etter påske en utfordrende, opplevelsesrik og spennende høyfjellsopplevelse. Turen er organisert som et 2-3 dagers opphold som kan forlenges etter ønske fra den enkelte. I tillegg til de turene vi presenterer har vi mange gode forslag som sammen med god mat og drikke fra vårt kjøkken forhåpentligvis vil danne grunnlag for gode fremtidige minner. Turen kan forløpe seg som følger:

 

Dag 1:

-              Gjesten blir hentet på Ringebu stasjon hvis ønskelig

-              Tre retters middag og klargjøring til dag 2

Dag 2:

-              En god frokost og klargjøring av nistepakke

-              Gjestene blir kjørt til Venabygdfjellet og deretter går turen sørover på den merkede Trolløypa. Man finner et fint lunt sted for lunch i løpet av turen.

-              Ved ankomst Måsåplassen blir det tid til en liten apperitiff før sauna, dusj og avslapping før middag.

-              Tre retters middag, muligens en liten dans og klargjøring til dag 3

 

Dag 3:

-              En god frokost og klargjøring til nistepakke

-              Turen går via Skotten, Trolløypa-Stormyra, Breistulen over Øksendalen setergrend og deretter tilbake til Måsåplassen. En rolig tur som tar hele dagen i den oppkjørte traseen.

-              Ved ankomst Måsåplassen blir det tid til en liten apperitiff før sauna, dusj og avslapping før middag.

-              Tre retters middag

Dag 4:

-              En god frokost før reisen går hjemover.

 

Ønsker gjestene å ha guide på de ulike dagene vil det komme et tillegg på prisen med kroner 1500,- per tur. Oppholdet kan forlenges ytterligere hvis ønskelig der Måsåplassen kan være utgangspunktet for en rekke fantastiske turopplevelser i godt variert skiterreng.

Pris inkludert overnatting i dobbeltrom, hytte eller leilighet kroner 1150,- per person per døgn inkludert ¾ board – barn under 12 år halv pris. Minimum 2 personer.

 

ALTERNATIVT 1 DAGS TUR FOR GJESTER FRA NÆROMRÅDET

-              Transport til Venabygdsfjellet

-              Ankomst Måsåplassen, apperitiff  og starter før sauna, dusj og deretter 3 retters middag

-              Transport til Ringebu 

Pris kroner 550,- per. person – barn under 12 år halv pris. Minimum 3 personer.

 

JUL OG NYTTÅR

Ønsker alle velkommen til en hyggelig handel i jule og nyttårshelga. Alltid fersk brød og et godt dagligvareassortiment. Åpent hver dag fra 09.30 tom 18.00 i bortsett fra 1. dags jul! I lokalitetene mellom kafe og butikk er dere hjertelig velkommen for noe godt å drikke, snacks og hyggelig musikk etter klokken 18.00!

 

VINTERFERIE PROGRAM UKE 8

Det arrangeres aktivitets, musikk og spill kveld for barn lørdag i uke 8 kl 18.00 i kaffen. Det serveres pizza og valgfri drikke – pris kroner 150,- per barn.

Tirsdag og lørdag arrangeres det tur over fjellet inkludert transport til Venabygdsfjellet, apreritiff, dusj og deretter 3 retters middag på Måsåplassen med hyggelig musikk og hjemtransport. Forhåndsbestilling – pris kroner 550,- per person.

Jegern holder oppe for afterski lørdag i uke 8 – egen meny og god musikk – velkommen!

 

PÅSKEPROGRAM 2020

Det arrangeres aktivitets, musikk og spill kveld for barn onsdag kl 18.00 i kaffen. Det serveres pizza og valgfri drikke – pris kroner 150,- per barn.

Fom Palmesøndag tom 1. påskedag arrangeres det tur over fjellet inkludert transport til Venabygdsfjellet, aperitiff, dusj og deretter 3 retters middag på Måsåplassen med hyggelig musikk. Forhåndsbestilling – pris kroner 550,- per person.

Jegern holder oppe for afterski Skjærtordag og Langfredag med levende musikk fra kl 16.00. Egen grillmeny.

Langfredag og Påskelørdag inviterer Måsåplassen til Påskegrillbuffet med mange spennende retter fom 13.00 tom 19.00. Pris kroner 270,- per person -  barn under 12 år halv pris.

 

ÅPNINGSTIDER TOM PÅSKEN 2020

Ordinære åpningstider kafe: 10.00 – 18.00

*ved frokostbord, halv eller hel pensjon åpner man klokken 08.00

*i perioden 06.01.20 – 07.02.20 er kafen stengt

*1. og 2. juledag holdes det stengt

*åpningesavtaler kan endres ved kurs, selskaper eller ved nærmere avtale

-----------------------------------------------------

Ordinære åpningstider Nærbutikken Måsåplassen: 09.30 – 18.00

*fredager holder man åpent til klokken 19.00

*i periodene 06.01.20 – 07.02.20 holder Nærbutkken åpent kun fredag , lørdag og søndag

*1. juledag holder man stengt

www.friisvegen.nopost@friisvegen.no – 99539110

VELKOMMEN TIL FJELLS!

Friisvegen Turistsenter Måsåplassen

Friisvegen 904,
2630, Ringebu, Norge
TLF: +47612 80 421
eller +47995 39 110
post@friisvegen.no

Online Forespørsel

Overnatting

Overnatting

Friisvegen Måsåplassen og Friisvegen Hyttegrend ønsker gamle og nye gjester velkommen til fjells der tradisjoner, personlig service og fleksibilitet er viktige faktorer. Måsåplassen ligger naturskjønt til ved Måsåtjernet like under tregrensa som gir et godt utgangspunkt for en rekke friluftsaktiviteter såvel sommer som vinter. Vi tilbyr overnatting i godt utstyrte Stabburshytter, Tømmerhytter, leiligheter og dobbeltrom i separat anneks.

Kafe/Restaurant

Kafe/Restaurant

Vi ønsker dere velkommen til våre kafe fasiliteter som kan tilby en variert meny basert på tradisjonelle norske retter. Utover dette er vi fleksible til å tilrette for det dere måtte ønske i sammnenheng med bryllup og andre festlige lag. Under “Hva skjer på Måsåplassen” kan dere til enhver tid se planlagte arrangement og bespisning i sammenheng med disse.

Aktiviteter

Aktiviteter

Utover ordinære fritidsaktiviteter og vårt planlagte program er vi alltid behjelpelige til å tilrettelegge for ulike aktiviteter som dere måtte ønske. Vennligst spør oss om hva som er mulig!

Nærbutikk

Nærbutikk

I nærbutikken vil man finne et godt utvalgt av ordinære dagligvarer, kortreist mat samt alltid ferske bakerivarer. I tillegg har vi utsalg av pølsemeny, fast food, kaffe og kaker, leker, suvernirer, skinn og mye annet spennende. Velkommen til en hyggelig handel!

Sauna

Sauna

Dere inviteres til å prøve vår sauna med tilstøtende fasiliterer for bespisning og bar. En perfekt setting for mindre sammenkomster som bursdager, utdrikkingslag og kick off.

Jægern - Bar fasiliteter

Jægern - Bar fasiliteter

I Jægern inviterer vi til hyggelig lag i sammenheng med grilling og ulike uteaktiviteter. God musikk og en fortreffelig stemning er en selvfølge. Se våre åpningstider under “Hva skjer på Måsåplassen”, men spør oss gjerne om andre tilstelninger som dere måtte ønske å arrangere i Jægern.

Online forespørsel

Aktuellt

For gjeldende åpningstider og
aktivitete/program vennligst se

“Hva skjer på Måsåplassen”

Kontakt oss

Tlf: +47995 39 110

Følg oss på

Facebook

Instagram